Saturday, July 18, 2009

Burning Up or Burning Out?

arrgghhh......

kenapa la aku ni clumsy sgt?
x reti nk jaga barang..



sedih ni...




x pasal2 skrin camera aku pecah.
still boleh amik gmbr cume skrin yg pecah
bende dalam die tu still intact, cume skrin tu pecah alik dlm, so xleh nk display
i mean, bende tu x terburaila
tp nk kene gi cari kedai nk gnti, sure beratus-ratus pnye

padan muka aku kan..

segala bende yg dpt kt tgn aku semuanya jahanam belaka..

asyik nk susahkan org je..

dhle aku bnyk pakai duit
sian kt adik2 aku



geramnyaaa...




well.. blog ni dah tukar nama la tahzan, url still sama laa..
la tahzan ni arabic for 'jgn bersedih'

dekat2 nak spm ni bnyk pula yg aku rasa sedih..

trial ni menjelang 3 haribulan ogos. dah dekat dah

kenapa aku tulis dalam bahasa rojak ni?
ntahla...nak lepas geramla ni
stress

hari tu pergi kat SESTER for perfect score
aku jd wakil utk biologi, bestla jugak



klinik golf



n then ada olympiad kimia.
bagus jugak, at least dah study dah utk kimia

add maths slowly laa

physics pun mcm dh okay sikit, bagus jgk cikgu buat sistem mentor-mentee ni

n then aku dpt tau kene pergi plkn..

aduii..

redaksi plak still x habih2 lagi..serabut betul..
next week kena pergi Dabong plak utk program sekolah angkat







ya Allah,

tabahkanlah hati hambamu ini...