Saturday, July 18, 2009

Burning Up or Burning Out?

arrgghhh......

kenapa la aku ni clumsy sgt?
x reti nk jaga barang..



sedih ni...




x pasal2 skrin camera aku pecah.
still boleh amik gmbr cume skrin yg pecah
bende dalam die tu still intact, cume skrin tu pecah alik dlm, so xleh nk display
i mean, bende tu x terburaila
tp nk kene gi cari kedai nk gnti, sure beratus-ratus pnye

padan muka aku kan..

segala bende yg dpt kt tgn aku semuanya jahanam belaka..

asyik nk susahkan org je..

dhle aku bnyk pakai duit
sian kt adik2 aku



geramnyaaa...




well.. blog ni dah tukar nama la tahzan, url still sama laa..
la tahzan ni arabic for 'jgn bersedih'

dekat2 nak spm ni bnyk pula yg aku rasa sedih..

trial ni menjelang 3 haribulan ogos. dah dekat dah

kenapa aku tulis dalam bahasa rojak ni?
ntahla...nak lepas geramla ni
stress

hari tu pergi kat SESTER for perfect score
aku jd wakil utk biologi, bestla jugak



klinik golf



n then ada olympiad kimia.
bagus jugak, at least dah study dah utk kimia

add maths slowly laa

physics pun mcm dh okay sikit, bagus jgk cikgu buat sistem mentor-mentee ni

n then aku dpt tau kene pergi plkn..

aduii..

redaksi plak still x habih2 lagi..serabut betul..
next week kena pergi Dabong plak utk program sekolah angkat







ya Allah,

tabahkanlah hati hambamu ini...

4 comments:

Anonymous said...

Faisal, abesa- ellow kam! Sihat tak? Kecian kamera awak an? Ngehehe, sy pun pg perfct scre tuk bio, ni tgh tggu kt blk tuk slot malam ni, boring nyew. .. (PPSMI Duaribuduabelas hahaha!)

InMine said...

forget about replacing the screen. Not worth it. You can take my canon.

syafirie said...

dop diam2...
study molek biar dapat best student...
biar bley full colours, bley gi HK lak...
stop being trouble-maker...
treasure memories at FARIS...
above all,

DONT CARE ABOUT ANY THING!!!
just do your work, study and dont provoke others...

thanks

aRiFF hAFIZi said...

slm..

asl sedyh sgt artikel ko nieh?
rileks la... dis is your final yr...

best of luck 4 everything!

insya-allah, ko akn dpt straight A1s.. sme2 kte doakn... ^_^