Saturday, June 05, 2010

TAG dari FIKRI, rakan berontak di sekolah

1.Apa yg bermain difikiran anda sekarang ni??


aku sebenarnya jarang buat tag, melainkan yang "stylo", tapi takpe, demi Fikri, aku buat gak..hahaha..actually lots of other things on my mind, tapi satu benda ni je boleh pinpoint setakat ni


Apakah nama samaran u'all??

nama samaran, not gelaran ek? gelaran tu banyak, (kam, kambing, camel, kamil dsbg nya) tapi nama samaran tak banyak, ok la, nama samaran gue Wonder Woman, muahahahha (koya tahap gaban!)





Berikan 3 orang yg u'all sayang

just because tak tertulis doesnt mean aku tak sayang okay, tapi nak pilih tiga: my mum, my dad and myself.hahaha.kena sayang diri sendiri okay, kalau tak..


Panggilan utk si dia

.... (erhhh..no comment)





Hadiah yg korang impikan dari seseorang yg istimewa

bab-bab hadiah ni macam-macam boleh jadi. tapi setakat ini nak hadiah kebolehan memandu terrer gila. hahaha



Blog mane yg korang suke visit??

erm, banyak le. malas nak list. yang dalam blog list tu semua la. tapi yang kerap update tu yang lebih kerap berkunjung.



2. Adakah anda happy sekarang?

tak ada perasaan



Kenapa anda Happy?

why isn't this question structured like this: "kenapa anda rasa demikian?" ngokngekla ingat semua orang jawab dia happy ke? manatau kebetulan masa tu tengah geram dengan seseorang lepas geram buat tag ni.


Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy?

dengar music, makan makanan kat Kelantan, menggatal dengan *tuut*, tengok comedy, ketawa sebab diorang buat lawak lucah..hahahah..macam-macam.



Pernahkah anda menerima tag??

banyak, tapi jarang buat.ikot mood,kadang-kadang tu malas je.



Nyatakan warna yang anda suka.

erm, warna apa ek sekarang ni? warna BLUE kot (chup! jangan fikir pelik! hal ini demikian sebab kemponan ngan baju-T biru kat Carrefour tu ye)



Beritahu 5 orang yang anda mahu tag.

entahla nak tag sapa, malas. lagipown ramai dah start belajar. have better things to do than this.

kalu ko rasa ko leh jawab soalan ni dengan gila-gila dan bukan klise, sila jawab.






Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag.


Tulis panjang2 pun takpe

aku tag tag sapa-sapa, so leh skip perah otak daripada jawab soalan ni. siot ar dasar pemalas aku ni. 6 bulan lebih dah tak perah otak.


Adakah anda happy dengan apa yang ada?

syukur


3.Tindakan anda bila dengar bunyi kilat dan petir?

masa untuk tidur




reaksi anda bila ada orang mengutuk anda

damn. tau kalu kutuk balik tu we're just as bad as they are, tapi kutuk balik gak. usually avoid je orang-orang camni, tapi kalau diorang intefere dengan my personal life, siapla kau. aku takkan duk senyap. tapi depends jugak, kalau tak big a threat sangat and I have better things to do and takde kudrat sangat nak plot revenge, buat donno je.




reaksi anda bila TERjumpa dengan artis favourite

selalunya buat relax je, bukannya kawan lama or Dato'-Dato' yang boleh berkenalan (sapa tau useful nanti nak 'mintak tolong' apa-apa.hehe) or kekasih hati pon nak get excited. haha. ok la, maybe kalau terserempak jarak dekat, sengih and minta autografla kot. kalau tak, biarkan dia blah gitu saja je.



maxis or celcom

celcom. tapi selalu je jahanamkan bill nombor maxis adik aku kalau celcom kena bar.





TIGA bad habit

banyak, but main three: MALAS, suka berleter macam MAK NENEK, mudah BESAR KEPALA.
..mak aihh..jatuh saham aku..


apa yang anda lakukan bila ada orang lain sebuk dengan hal anda

mula-mula wat donno je, tapi kalau dah anoying sangat tu, bagi je atas muka.



apa reaksi anda bila TERkentut busuk / kuat di khalayak ramai

hahaha..buat senyap ajela.biar orang saling munuduh, kalau orang tak perasan, keluar senyap-senyap. nak ngata belakang, ngatalah.. (erk? macam from experience je. takdela. )

2 comments:

Cik Guli said...

miahahahaa. kalau kentut kuat ko ta jawab pun. =p

Nana said...

jawapannya sama.pretend its not coming from your direction.hahahahhaah