Saturday, December 11, 2010

Tagged By Pok Jack

1. Apa benda paling penting dalam hidup korang?
Keluarga dan makan. Tanpa dua-dua aku tak boleh hidup. haha.

2. Benda terakhir yang korang beli guna duit korang?
Makanan.

3. Dimanakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?
Not in my plans yet .

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
No.

5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
since it's "akan" and I don't have one for the time being, and if I correct the question from "kekasih" to "husband", I'd say, as long as the marriage lasts.

6. Di manakah korang selalu jumpa kekasih korang?
wtf??

7. Novel/buku/majalah terakhir dibeli?
Wicked. 


8. Apakah nama penuh korang?
what the heck? tak yah le tau. cukup orang yang kenal aku je tahu.


9. Antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra?
selalu tanya soalan macam ni. isy. 


10. Namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?
erhhh...nobody in mind for the time being.

11. Adakah korang basuh baju korang sendiri?
like, d-uh.

12. Dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
Canada.



13. Pilih salah satu, peluk atau cium?
kalau peluk dan cium tu dengan orang dibolehkan peluk dan cium. em, cium = saliva. peluk = full body contact. tough choice for a non-affectionate person like me.



14. Beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag?
1. macho.. (boleh la..)
2. one of my closest friends from school
3. i love talking to him


15. 5 benda yang paling disayangi dalam hidup anda?
-laptop
-manusia (tahu-tahula siapa manusia-manusia tu, malas nak sebut)

-diri
-makanan (lagi..)
-tak tahu apa dah nak tulis..


16. Lagu yang paling anda suka dan selalu dengar?
erhh..ikut musim. tapi sekarang tengah gila JOAN JETT.


17. Bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas?
2nd May. Mm.. sambut ke tak eh? kat skolah, but seriously, tak ingat langsung what I did that day.


18. 5 rakan Blogger yang korang nak tag a.k.a suspek2 yang perlu di cari...

 tak tahu. ikut ske hatila sapa-sapa nak buat. malas nak tag.
-

No comments: