Skip to main content

Tagged By Pok Jack

1. Apa benda paling penting dalam hidup korang?
Keluarga dan makan. Tanpa dua-dua aku tak boleh hidup. haha.

2. Benda terakhir yang korang beli guna duit korang?
Makanan.

3. Dimanakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?
Not in my plans yet .

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
No.

5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
since it's "akan" and I don't have one for the time being, and if I correct the question from "kekasih" to "husband", I'd say, as long as the marriage lasts.

6. Di manakah korang selalu jumpa kekasih korang?
wtf??

7. Novel/buku/majalah terakhir dibeli?
Wicked. 


8. Apakah nama penuh korang?
what the heck? tak yah le tau. cukup orang yang kenal aku je tahu.


9. Antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra?
selalu tanya soalan macam ni. isy. 


10. Namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?
erhhh...nobody in mind for the time being.

11. Adakah korang basuh baju korang sendiri?
like, d-uh.

12. Dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
Canada.



13. Pilih salah satu, peluk atau cium?
kalau peluk dan cium tu dengan orang dibolehkan peluk dan cium. em, cium = saliva. peluk = full body contact. tough choice for a non-affectionate person like me.



14. Beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag?
1. macho.. (boleh la..)
2. one of my closest friends from school
3. i love talking to him


15. 5 benda yang paling disayangi dalam hidup anda?
-laptop
-manusia (tahu-tahula siapa manusia-manusia tu, malas nak sebut)

-diri
-makanan (lagi..)
-tak tahu apa dah nak tulis..


16. Lagu yang paling anda suka dan selalu dengar?
erhh..ikut musim. tapi sekarang tengah gila JOAN JETT.


17. Bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas?
2nd May. Mm.. sambut ke tak eh? kat skolah, but seriously, tak ingat langsung what I did that day.


18. 5 rakan Blogger yang korang nak tag a.k.a suspek2 yang perlu di cari...

 tak tahu. ikut ske hatila sapa-sapa nak buat. malas nak tag.
-

Comments

Popular posts from this blog

Of Engineering and Life

Betrayed by the worst atrociously shameful mark of femininity, the shy, embarrassed, immature, self-conscious, awkward, school girl blush in the presence of a drop dead attractive member of the opposite sex. *facepalm* I'm gonna be fricking 21 years old, hormones, please stabilize.


Taming Tigers

If you have not read this book, get you hands on it quick!
Yes, I'm serious, it is that good.

why?
simply because it is unforgivingly, brutally honest.
What I love of this book is basically the fact that not a single word has gone to waste. Every single description is relevant, and makes for a pinpoint analogy of each scenario in the book. When you traverse each sentence, you already have an idea what the author is trying to portray in the way he describes what the characters do, wear, walk, talk. the simple gestures represent the very soul of the culture so imminently depicted in this book.
And the main character, Balram, seems so real that you could almost believe that he actually runs around in the streets, er, slums of India. The complexity of emotions and the inner turmoil he felt as he expresses his views on the issues.
The author's ideas of a new-age caste of small-bellied and big-bellied people and the Rooster Coop has been compellingly displayed along the storyline, and y…

Kiddies

Okay, yesterday, I went to my little sister's kindergarten sports day held at SMK Seksyen 5, Wangsa Maju Hall. Well, the field is wet because it has been raining almost every day in KL, well, in my area.
Anyway, I was the photographer that day, a tak bertauliah one, mind you. Here are some of the pics. They are so cute!

bacaan ikar

This is not a running in a sack event, this is a running sack

balloon haul
bean bag race






future Rahman formation?Well, I guess that's about that.